Autentificare

Stimati colegi,
 
Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti se va desfasura in zilele de 11 si 12 mai 2018.
Va rog sa trimiteti lucrarile Dnei. Prof. Diana Broboana (nu presedintilor de sectiuni) pana la data de 20 aprilie 2018, impreuna cu optiunea Dvs. de a le incadra intr-una dintre sectiunile organizate de departament .
Atasat gasiti Regulamentul de desfasurare a Sesiunii Stiintifice Studentesti, actualizat in Sedinta Consiliului Departamentului din 12.03.2018, precum și Decizia Consiliului Departamentului privind componența comisiilor în acest an universitar.
 
ATENȚIE!
 
Conform Anexei 2 a „Regulamentului privind acordarea burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenții de la studiile universitare de licență și masterat din Universitatea POLITEHNICA din București”, „Bursa specială pentru laureații concursurilor și sesiunilor științifice studențești recunoscute în UPB de Consiliul de Administrație (...) se acordă pe baza analizei contribuției științifice a lucrărilor prezentate. Se pot acorda pentru fiecare sesiune organizată (care să aibă minimum 15 lucrări înscrisemaxim patru burse în cuantum de 400 lei, 300 lei, 200 lei și respectiv 100 lei.
 
Pentru mai multe detalii apasati aici.

Anunțuri

Lansare concurs HONOR HIDRAULICA 100

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de Hidraulică în Universitatea POLITEHNICA din București, Departamentul de Hidraulică, Mașini Hidraulice și Ingineria Mediului lansează

 în data de 23 mai 2019, ora 13, în sala 1, etaj 1, clădire CAMPUS 

 concursul HONOR  HIDRAULICA 100

pentru mai multe informații accesați pagina concursului

www.hydrop.pub.ro/index.php/honorhidro100

Conferinta interdisciplinara Diversity and Resilience

Va transmitem informarea Ministerului Educatiei Nationale privind conferinta interdisciplinara Diversity and Resilience, ce va avea loc in perioada 15 - 31 august a.c., la Alpbach, o localitate din Alpii austrieci.Citește mai departe...

Conferinţa Hidroenergeticienilor din România, Dorin PAVEL, Editia a X-a

Vă invităm să participaţi, în data de 18 mai 2018,la a X-a Conferinţă a Hidroenergeticienilor din România, Dorin PAVEL

Citește mai departe...

Eveniment organizat de DHMHIM 22 martie 2018 - Ziua Mondiala a Apei

Stimati colegi,
 
In data de 22 martie 2018, intre orele 12-14 departamentul nostru organizeaza evenimentul „Natura și apa” la Biblioteca UPB, et.3, sala 3.2.

Sesiunea de Comunicări Științifice 2018

Stimati colegi,
 
Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti se va desfasura in zilele de 11 si 12 mai 2018.
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com